Olen taas uponnut jonnekkin tavoittamattomiin.

Tänään heräsin hieman ennen viittä iltapäivällä, juuri sopivan myöhään. Istuin tovin tietokoneen ääressä, seuranani puolen litran kahvi-muki (johon muuten käytän epäinhimmillisen paljon makeutusainetta). Ilman kofeiinia olisin varmaan aivo-kuollut. No, mutta muutaman hetken horroksesta toivuttuani, puin ylleni lämpimästi (kaksi hametta, kahdet paksut sukkahousut, kolme paitaa, kaulahuivi, lapaset, hattu ja takki) ja lähdin tappamaan aikaa sekä kaloreita kaupungin vilinään. Olo oli ihmeellisen kevyt ja seesteinen, tälläisiä tuntemuksia olisi tervetullutta tulla useamminkin. Kiertelin tovin keskustassa, vaatekaupoissa, sovituskopeissa, kävin maksamassa muutaman laskun ja ostamassa ruokakaupasta hedelmiä, vihanneksia ja uusimman iltalehden.

Lehdestä sain taas lukea kuinka Oulussa oli raiskattu 17-vuotias tyttö, saatanan mutiaiset. Sitä alkaa pohtimaan että onko ulkona liikkuminen iltahämärällä enää laisinkaan turvallista? Oikeastaan en jaksa pelätä raiskaajia, jos sattuu omalle kohdalle, niin huutaisin kuin palosireeni. Luultavasti myös itsepuolustustaitojen opettelusta (vuosia sitten) voisi olla hyötyä. Se vaan on suorastaan perseestä, että nämä mutiais-raiskaaja-paskat tuppaavat liikkumaan isolla porukalla, siinä ei tälläinen puolitoistametrinen neitokainen oikein ole niskan-päällä

Ehkä luotan ulkonäköni karkoittavaan voimaan, tuskin kukaan kiinostuu noin kuusikymppisen näköisestä, mustanpuhuvasta, ketjupolttajasta. Tai no mistäpä heidän seksuaalisia intrestejään voi tietää, sairaat paskiaiset. Tekisi mieleni tappaa ne kaikki.

Minäkö rasisti? Höpöhöpö. Tänäänkin aukaisin itsepalvelu-aikana pankin oven ulkomaalaiselle pariskunnalle ja eilen pidin ovea auki naapuruston italiaanolle. Olen siis hyvin suvaitsevainen ja avarakatseinen ihminen (PASKAT). Olen havainnut että näin yö-aikaan ohjelmatarjonta televisiossa on suorastaan aliarvoista, niin kukapa muu valvookaan tähän aikaan arkiöinä kuin sosiaalisesta elämästä syrjäytynyt erakoitunut, sairaslomalla oleva yhteiskunnan pohjasakka luuseri.

Ah, pääsinpä taas morkkaamaan itseäni julkisesti (tai vähemmän julkisesti, eihän tätä kukaan lue) Päivä on muuten sujunut totutun kaavan mukaan, rajoitetuilla ruokailuilla ja runsaalla tupakoinnilla. Ei siis mitään uutta pikkusiskon taivaan alla.